Vítejte na blogu Jiřího F. Damiana

24.10.
2022

Vítejte na blogu Jiřího F. Damiana

Rozhlédněte se kolem sebe. Doleva – doprava – dopředu – dozadu… Co vidíte? Z jedné strany se na vás řítí nenažrané složenky za elektřinu a plyn, z druhé blázni vyhrožující atomovými bombami, z další se k vašim očím šplhá znovu rostoucí křivka staronového viru a z poslední se na vás vyřine záplava reklam na vše, co ještě nemáte…

Jak se z toho všeho nezbláznit? Nabízí se jednoduché řešení – utéct pryč, zahodit techniku a žít v lese, kam mediální chapadla nedosáhnou. Někdy mě tyto choutky také přepadají. Nemáte-li ovšem tuto možnost – stejně jako drtivá většina ostatních lidí – a chcete-li si alespoň na chvíli odpočinout od všech hrozivých vizí, jste na správném místě.

Vydechněte a vychutnejte si pár chvil u knih, písní a dalších děl, která zde a na svém blogu budu pro vás zveřejňovat. Pobavte se, užijte si příjemné chvíle u hudby a potěšte se nadějí, že navzdory všemu, co vidíme a vnímáme kolem sebe, to s námi není tak špatné.

Na svých stránkách a v blogu vám budu předkládat spisovatelské lahůdky, které jsem se v průběhu své spisovatelské kariéry vytvořil. Občas vám napíši svůj názor na to, co nás v životě potkává, tu a tam si budete moci vychutnat trochu hudby. A to ještě není vše, brzy uvidíte!

Vítám vás a těším se na viděnou, na slyšenou i na přečtenou. Jiří F. Damian

Vytisknout nebo sdílet s přáteli a dalšími čtenáři
Následující příspěvek

Novinky přímo do mailu

Chcete-li dostávat novinky a příspěvky v blogu přímo do své schránky, vložte svoji e-mailovou adresu prostřednictvím tohoto formuláře.