Džin z láhve

1.6.
2023

Džin z láhve

Před měsícem jsme při studiu knihy Největší tajemství odhaleno aneb Šéf, Junior a Průvan skončili v okamžiku, kdy trojice Šéf, Junior a Průvan s napětím v ráji sledovala, co vznikne ze snahy stvořit něco inteligentnějšího než antilopy, lvy či druhdy Zemi okupující dinosaury. Zdali se jim to povedlo, to již možná víte, pokud sledujete tento blog pravidelně. Líčení nepříliš úspěšného působení Adama a Evy v rajské zahradě jsem vám nabídl již v předvánoční době. Jestliže jste v té době ke své velké škodě tento blog nečetli, můžete si to, co se opravdu (na rozdíl od uhlazené biblické verze) dělo v ráji a proč to dopadlo nuceným exilem prvotních lidí, přečíst či poslechnout zde.

Nyní se tedy můžeme posunout o pět století dále. Do doby, kdy Adamovi bylo pět set let, stejnou dobu byl ženatý s Evou a zplodil mnoho dětí. Vyslechněte či přečtěte si tedy, co se v okamžiku oslav půlmilénia života prvního člověka dělo. Nejprve opět Průvanův oficiální záznam v Bibli, posléze vše uvedeme na pravou míru. Přeji pevné nervy a nepříliš bujnou fantazii, neb představa reality může být v tomto případě zdraví škodlivá.

Největší tajemství odhaleno aneb Šéf, Junior a Průvan – Džin z láhve
Vytisknout nebo sdílet s přáteli a dalšími čtenáři

Pokračujte ve čtení:

1234
Předchozí příspěvek
Následující příspěvek

Novinky přímo do mailu

Chcete-li dostávat novinky a příspěvky v blogu přímo do své schránky, vložte svoji e-mailovou adresu prostřednictvím tohoto formuláře.